Λίγα λόγια για μας..

Πληροφορίες για agraria.gr
Agraria

Το 1985 ο Γεώργιος Σωτηράκης ίδρυσε στο Κιάτο Κορινθίας μία μικρή επιχείρηση που είχε ως κύρια δραστηριότητα το εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών και εργαλείων για διαφόρους επαγγελματικούς κλάδους.

Με την πάροδο του χρόνου, η επιχείρηση προσπαθώντας να ακολουθήσει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις εξελίξεις στην αγορά και να συνεχίσει να καλύπτει και στο μέλλον τις ανάγκες των πελατών της και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα.

Το 2006, ο υιός Νικήτας Σωτηράκης πτυχιούχος Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Περούτζια Ιταλίας και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελαιοκαλλιέργεια και Ελαιοτεχνική έγινε ενεργό μέλος της επιχείρησης ενισχύοντας έτσι τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε συνεργασία με γνωστές εταιρίες του εξωτερικού εξασφαλίζοντας έτσι καινοτόμα προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερο από 25 χρόνια η εταιρία μας ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία με συνεχή ανάπτυξη και εξειδίκευση δίνοντας πάντα μεγάλη σημασία στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Συνέχεια
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΤΙΚΟΥ PELLENC
85.00€
Σετ μπαταρίας συμβατή με το Δετικό AP25 και Fixi
Κατάλογοι
  • MATI SUMMER 2020
  • OleoMac 2020 Spring

Πετμεζά 23, 20200, Κιάτο Κορινθίας, Τηλ - Fax: 27420 - 28154 email: info@agraria.gr

Copyright © 2021 Agraria
Powered & developed by Cyborgon