Όροι Χρήσης

Πληροφορίες όρων χρήσης.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη του Site και στην εταιρεία AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, που είναι μια εισαγωγική και εμπορική εταιρεία βιομηχανικών ειδών και εργαλείων, με ΑΦΜ 137969342 ΔΟΥ ΚΙΑΤΟΥ με εταιρική έδρα στη διεύθυνση Οδ. Πετμεζά 23, Τ.Κ. 20200 Κιάτο Κορινθίας, Τηλ.-Fax 27420 28154.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Ο επισκέπτης, με την είσοδό του στην ιστοσελίδα οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς και με σαφήνεια. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.
Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

‘Οροι-Μεταβολές
Η AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί όποτε αυτή θελήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενης προειδοποίησης.

Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα
Η AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ δεσμεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της και την εγκυρότητα των προδιαγραφών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της. Δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει από τη ακούσια διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, όποτε αυτή κρίνει, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι αλλαγές αποκτούν ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησης και δημοσίευσης στο διαδίκτυο.

Περιορισμός ευθύνης
Η AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι χρήστες - πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής των εμπορευμάτων (Βλ. επιστροφές προϊόντων).
Τέλος η AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες - πελάτες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (γραφικά, εικόνες και φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπο κτλ.) των προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού & Ευρωπαϊκού Δικαίου καθώς και των Διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, χρήση του συνόλου ή και μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την γραπτή άδεια της AGRARIA-ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ή του νόμιμου εκπροσώπου της.

Τιμές προϊόντων
Στις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.

Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερώνεστε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας ενημερώνετε εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που νέος χρόνος παράδοσης δεν σας ικανοποιεί, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Ακύρωση παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν την τιμολόγηση και αποστολή της. Σε περίπτωση που τελικά δεν επιθυμείτε τα προϊόντα μπορείτε να την ακυρώσετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων στο τηλ. 27420-28154 ή στο e-mail info@agraria.gr

Παρακράτηση της κυριότητας
Η κυριότητα των εμπορευμάτων παρακρατείται έως την οριστική εξόφληση.

Όροι Εγγύησης
Τα μηχανήματα και τα εργαλεία συνοδεύονται από την επίσημη εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Ο χρόνος ισχύος και οι όροι της εγγύησης ορίζονται από τον κατασκευαστή. Το προϊόν το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή μπορεί να σταλεί για επισκευή είτε στο κατάστημά μας, είτε σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σε όλη την Ελλάδα, είτε απευθείας στην αντίστοιχη αντιπροσωπία. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και να πληροί τους όρους της εγγύησης. Σε περίπτωση που το προϊόν σταλεί για επισκευή στο κατάστημά μας, τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται για την εργασία για την οποία προορίζεται και σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης.

Συνέχεια
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
ΚΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑΘΕΡΟ A2 2m CAMPAGNOLA
95.00€
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ειδικά θε
Κατάλογοι
  • MATI SUMMER 2020
  • OleoMac 2020 Spring

Πετμεζά 23, 20200, Κιάτο Κορινθίας, Τηλ - Fax: 27420 - 28154 email: info@agraria.gr

Copyright © 2022 Agraria
Powered & developed by Cyborgon