ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ MEDI 120 AGROMA


O καταστροφέας MEDI 120 της AGROMA, είναι ένας καταστροφέας ημιβαρέου τύπου. Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα με δυνατότητα αυτόματου τεντώματος και χαμηλό προφίλ, επιτρέπει τον καθαρισμό κοντά στη ρίζα, χωρίς απόκλιση από την πορεία του ελκυστηρα (τρακτέρ) και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού των δενδρυλλίων. Το ενισχυμένο σασί με 5mm πάχος, ο ενισχυμένος πίσω κύλινδρος με ξύστρα για τις λάσπες, η ηλεκτροστατική βαφή είναι μόνο ορισμένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταστροφέα MEDI 120 τα οποία συντελούν στο να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία μηχανήματα της κατηγορίας του.

Ενισχυμένο σασί με λαμαρίνα 5mm, Ηλεκτροστατική βαφή, 3 ιμάντες μετάδοσης κίνησης με αυτόματο τεντωτήρα, μηχανική ή Υδραυλική μετατόπιση (πρόσθετος εξοπλισμός), κύλινδρος (roller) με διάμετρο 150mm και ενισχυμένη μεταλλική ξύστρα, Ικανότητα κοπής κλαδιών έως και 40mm διάμετρο, Πλάτος εργασίας 1,20m, Βάρος 260kg.

Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Πληροφορίες Κατασκευαστή
Άλλα προϊόντα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg
Κατάλογοι
  • MATI SUMMER 2020
  • OleoMac 2020 Spring

Πετμεζά 23, 20200, Κιάτο Κορινθίας, Τηλ - Fax: 27420 - 28154 email: info@agraria.gr

Copyright © 2022 Agraria
Powered & developed by Cyborgon