Αποστολές & Επιστροφές

Πληροφορίες αποστολών και επιστροφών.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τρόποι αποστολής

  1. Αποστολή προϊόντων μικρού βάρους και όγκου με την ACS courier.
  2. Αποστολή προϊόντων μικρού βάρους και όγκου με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ μπορείτε να παραλαμβάνετε τα δέματά σας στο χώρο σας ή από το πλησιέστερο ταχυδρομείο της περιοχής.
  3. Για ογκώδη και βαριά προϊόντα, η αποστολή γίνεται μόνο με μεταφορική εταιρία εφόσον προπληρωθούν. Για δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τα πλησιέστερα κέντρα διανομής των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών. Τα έξοδα μεταφοράς και στις δύο περιπτώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και την περιοχή όπου θα γίνει η αποστολή.
  4. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημά μας στο Κιάτο Κορινθίας
Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εμείς με την παραλαβή της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή της, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος των εξόδων μεταφοράς ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που εσείς επιλέξατε.

Τρόποι πληρωμής
Μπορείτε να προεξοφλήσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
ALPHA BANK GR71 0140 5510 5510 0200 2018 067
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR59 0172 5260 0055 2609 0445 146
EUROBANK GR98 0260 3240 0000 0020 0696 161

1) Παρακαλούμε, να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με Fax στο 27420-28154 ή e-mail στο info@agraria.gr
2) Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με ΕΛΤΑ και ACS Courier (για μικρά δέματα).
3) Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Επιστροφές
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
  1. Επικοινωνήσατε εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής των εμπορευμάτων
  2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Κατά την αποστολή τους να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία ώστε να προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 27420-28154.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε στο κατάστημά μας. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην Επιχείρηση. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής περίπτωση κατά την οποία τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.

Συνέχεια
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
ΜΕΣΙΝΕΖΑ ΣΤΡΙΦΤΗ 4.4mm SILENT
10.00€
Επαγγελματική μεσινέζα στριφτή χαμηλού θορ
Κατάλογοι
  • MATI SUMMER 2020
  • OleoMac 2020 Spring

Πετμεζά 23, 20200, Κιάτο Κορινθίας, Τηλ - Fax: 27420 - 28154 email: info@agraria.gr

Copyright © 2022 Agraria
Powered & developed by Cyborgon